ΣΕΠΚ | Γεωργιάδης: "Υψηλότερος ρυθμός βελτίωσης"

Παρότι νεοφώτιστος στην Α' ΕΚΑΣΘ, ο Ζέφυρος Ανατολικής Ακτής έρχεται με φόρα και έτοιμος να... ταράξει τα νερά. Η ομάδα του Θερμαϊκού, που πέρσι κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΚΑΣΘ κάνοντας 26 σερί νίκες συνεχίζει να διευρύνει το ρεκόρ της και φέτος στην Α' κατηγορία, καθώς στις πρώτες 6 αγωνιστικές μετρά ισάριθμα ροζ φύλλα.

Ο τεχνικός του Ζέφυρου, Πόλυς Γεωργιάδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την ξέφρενη πορεία της ομάδας του, τις κόντρες που είχε με παλιούς γνωστούς αλλά και για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αήττητη μέχρι τώρα πορεία του Ζέφυρου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ...

«Οποιαδήποτε ομάδα κατεβαίνει στο γήπεδο ασχέτως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται έχει πιθανότητες νίκης. Τη στιγμή που θα πιστέψεις πως χωρίς κόπο θα κερδίσεις, είναι βέβαιο πως θα βγεις ηττημένος από τον αγώνα. Σε κανένα παιχνίδι ευτυχώς δεν έχουμε λειτουργήσει έτσι. Αυτό βεβαίως δεν διασφαλίζει τη νίκη, αλλά τουλάχιστον διασφαλίζει πως η παρουσία σου στον αγώνα είναι αυτή που πρέπει.

Οι επόμενοι αγώνες έχουν αυξημένο δείκτη δυσκολίας, αλλά είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα δείξει την ίδια μαχητικότητα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Αριστοτέλη Επανομής...

«Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα και αντιμετώπισε ένα θέμα τραυματισμού σε βασικό της στέλεχος. Θα μπορούσε να έχει μία, ακόμα και δύο νίκες παραπάνω. Επομένως, θεωρούμε πως θα προσπαθήσει να καλύψει αυτές τις ήττες ξεκινώντας από το μεταξύ μας παιχνίδι.

Θα προετοιμαστούμε για έναν αγώνα όπου οι αντίπαλοι θα εστιάσουν με μεγάλη θέληση στη νίκη τους, πράγμα το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Για τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα...

«Στόχος μας είναι να είμαστε μία από τις καλύτερα προπονημένες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει πως δεν είναι δυνατόν να χάσεις. Αλλά είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να έχεις τις περισσότερες πιθανότητες νίκης που θα μπορούσες να έχεις.

Δεν μας ενδιαφέρει η νίκη μόνο ως αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει να αγωνιζόμαστε σε κάθε γήπεδο με ενέργεια, ευφυΐα, ομαδικότητα και γνωρίζοντας απόλυτα ο καθένας πως μπορεί να συνεισφέρει θετικά στην ομάδα. Ενθουσιαζόμαστε με τη νίκη, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για να προβληματιστούμε για επιμέρους προβλήματα στο παιχνίδι μας».

Για το σερί των 26 νικών που έκανε πέρσι στο πρωτάθλημα της Β' ΕΚΑΣΘ...

«Δεν υπάρχει καλή ομάδα χωρίς καλούς παίκτες. Και η περσινή ομάδα είχε εξαιρετικούς αθλητές (όπως έχει φυσικά και φέτος). Απολαύσαμε την πορεία όσο μπορούσαμε και νομίζω πως όλοι έχουν πολύ θετικές αναμνήσεις. Λειτουργήσαμε με συνθήκες και διάθεση ανώτερης κατηγορίας, το οποίο φάνηκε και αγωνιστικά. Η πορεία όμως του 2011-12 ήταν σαφέστατα η συνέχεια της πορείας που κάναμε στην Α' ΕΚΑΣΘ το 2010-11 όταν και είχαμε ρεκόρ 15 νικών και 11 ηττών».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα