ΡΩΣΙΑ | Η βόλτα του Χάινς στη Μόσχα (video)

Ο Κάιλ Χάινς με αφορμή το διεθνές τουρνουά 3on3 «Moscow Open 2013» περιηγήθηκε στη Μόσχα, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με φίλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μέσω της κάμερας της «ομάδας του στρατού» μοιράστηκε κάποιες από τις εμπειρίες που αποκόμισε.


«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη Μόσχα κι έχω την ευκαιρία να περιηγηθώ και να γνωρίσω ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν ευκαιρία. Μπορώ να δω πώς είναι πραγματικά η πόλη, πόσο όμορφη είναι και πόσο καλοί είναι

οι κάτοικοί της», ανέφερε αρχικά ο τέως σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τουρνουά τονίζοντας πως «είναι απίθανο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα τόσο συναρπαστικό τουρνουά. Κάθε παιχνίδι είναι συναρπαστικό. Το τελευταίο παιχνίδι που είδα ήταν ένα από τα καλύτερα».

Οσον αφορά τον διαγωνισμό καρφωμάτων, στον οποίο ήταν κριτής, ανέφερε ότι «εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Είδα μερικά καρφώματα που δεν είχα ξαναδεί, τρελά καρφώματα. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά. Είναι κάτι που όταν πάω σπίτι, θα το πω στους φίλους μου».

Ο Κάιλ Χάινς ήταν αυστηρός κριτής; « Ημουν 50-50. Ο κανόνας μου ήταν πως αν μπορώ να το κάνω κι εγώ, δεν θα έβαζα μεγαλύτερο βαθμό από εννιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα