ΡΕΑΛ Μ. | Ροντρίγκεθ: "Φρέσκοι απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ τόνισε ότι οι Μαδριλένιοι πρέπει να έχουν φρεσκάδα για να αντιμετωπίσουν τους "πράσινους".

Ο Ισπανός παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το "Euroleague American Tour" στο οποίο θα πάρει μέρος η Ρέαλ και θα αντιμετωπίσει τους Γκρίζλις στις 6/10 και τους Ράπτορς στις 8/10, αλλά και για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 12/10.

"Θέλουμε να νικήσουμε φυσικά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε,

όχι μόνο για να μας δουν οι άλλες ομάδες, αλλά για να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ… φρέσκοι για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της διοργάνωσης. Θα είναι ένα μεγάλο ματς, το να παίζουμε για πρώτη φορά στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.


Στη συνέχεια, ο Ισπανός γκαρντ ρωτήθηκε για το αν τα παιχνίδια με Ράπτορς και Γκρίζλις θα είναι μία καλή προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Θα δώσουμε δύο σκληρά ματς, όχι μόνο για το γεγονός πως είναι δυνατές ομάδες, αλλά γιατί θα πρέπει να κάνουμε υπερατλαντικό ταξίδι και θα πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα