ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Δεν πάμε στην Αμερική για Διακοπές"

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε εύκολα από την έδρα της Βαγιαδολίδ -η οποία στην πρεμιέρα της ACB είχε νικήσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα- με τον Πάμπλο Λάσο να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του και να αναφέρεται στο ταξίδι της ομάδας του στον μαγικό κόσμο του NBA.

Παράλληλα, ο τεχνικός της "βασίλισσας" τόνισε ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικός, καθώς είναι ο πρώτος για τη φετινή Ευρωλίγκα.

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το παιχνίδι που

έκανε. Παίξαμε με μια ομάδα που ξέραμε πόσο επικίνδυνη είναι, μετά την αυτοπεποίθηση που της έδωσε η σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (σ.σ. μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα). Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, η άμυνα της Βαγιαδολίδ σίγουρα δεν ήταν καλή αλλά ήταν αρκετά εύστοχοι στα σουτ. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε (σ.σ. 44-51 υπέρ της Ρεάλ) ωστόσο στο δεύτερο μέρος αυξήσαμε την ένταση και κάναμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα οι 25 πόντοι της τελικής διαφοράς δεν είναι αντιπροσωπευτικοί, αλλά έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που είναι ικανοί να εκμεταλλεύονται κάθε πλεονέκτημα και μπορούν να κάνουν «δικό» τους ένα ματς που είναι πολύ δύσκολο", δήλωσε σχετικά για τη νίκη της Ρεάλ επί της Βαγιαδολίδ ο Λάσο.

"Για να είμαι ειλικρινής το σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα είναι το πρώτο για την Ευρωλίγκα. Ωστόσο εκπροσωπούμε μια ομάδα και μια χώρα και σίγουρα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα δώσουν βάρος στα ματς στις ΗΠΑ που θα έχουν αρκετό κίνητρο. Οι ομάδες του ΝΒΑ είναι στην προετοιμασία, ενώ εμείς έχουμε επίσημα παιχνίδια και αυτό είναι που επισημαίνω συνεχώς στους παίκτες μου. Τους λέω να το διασκεδάσουν γιατί είναι ένα πάρτι και όχι κάποιος αγώνας ζωής ή θανάτου. Δεν κρίνεται τίποτα. Το όνομα της Ρεάλ όμως σε αναγκάζει να αποδεικνύεις πράγματα κάθε μέρα, να δουλεύεις σκληρά και σίγουρα δεν πάμε στην Αμερική για διακοπές", πρόσθεσε ο Ισπανός κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα