ΨΥΧΙΚΟ | Ο Πέττας... επισκίασε τα πάντα!

Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ψυχικού με τον Φιλαθλητικό είναι θλιβερά, όμως η ένταση του παιχνιδιού και το ανέβασμα των... σφυγμών κάνει τους παίκτες πολλές φορές να ξεφεύγουν και να παρεκτρέπονται. Σίγουρα οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ό,τι χειρότερο, ειδικά για τις οικογένειες που βρέθηκαν στις κερκίδες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για νεαρά παιδιά, των οποίων το αίμα... βράζει.

Όμως, σχεδόν όλοι στάθηκαν εκεί, παραμερίζοντας το αγωνιστικό σκέλος κι έτσι χάθηκε η ουσία του παιχνιδιού, που δεν είναι το ξύλο, αλλά το μπάσκετ! Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν ένα...

πρόγευμα για το τί θα δούμε φέτος στην Α2, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Ο Φιλαθλητικός με έναν εκπληκτικό Θανάση Αντετοκούνμπο απέδειξε ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικός, αν και τα πάντα "επισκιάστηκαν" από τον Νίκο Πέττα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έκανε το γήπεδο να... παραμιλάει και με μια φοβερή εμφάνιση (35 πόντοι με 4 τρίποντα) οδήγησε τους νεοφώτιστους στη νίκη-πρόκριση. Σαν το παλιό κρασί γίνεται και καλύτερος, αποτελώντας τον ιδανικό δάσκαλο για τους νεαρότερους συμπαίκτες και αντιπάλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα