ΨΥΧΙΚΟ | Αμφίβολος ο Σαμοθράκης με τον Απόλλωνα

Το Ψυχικό υποδέχεται (28/9, 16:00) τον Απολλώνα Πάτρας και πέραν του Διονύση Καπινιάρη και του Στέλιου Σκουλούδη, οι οποίοι θα δουν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του Κυπέλλου από τις εξέδρες, αμφίβολος είναι και ο Μπάμπης Σαμοθράκης.

Τα δελτία των Καπινιάρη και Σκουλούδη έχουν κρατηθεί εξαιτίας όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση (21/9) με τον Φιλαθλητικό ενώ ο Σαμοθράκης αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.



Οι παίκτες του Ψυχικού προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς την Παρασκευή (27/9), ενώ ο Αλέκος Πέτρουλας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Ψυχικό. Πρώτα για την ιστορία και το όνομά του και εν συνεχεία για την περιοχή. Πρώτη φορά η ομάδα θα αντιμετωπίσει ομάδα της Α1 και δη έναν ιστορικό σύλλογο με μακρά παρουσία στα σαλόνια της Α1, όπως είναι ο Απόλλων Πατρών».

Τέλος, ανέφερε πως "εμείς, από την πλευρά μας ως παίκτες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, όπως και ο Απόλλωνας φυσικά, γι αυτό θέλουμε να δείξουμε πως διαρκώς βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να γιορτάσει μαζί μας αυτό το σημαντικό γεγονός».

Keywords
Τυχαία Θέματα