ΠΣΑΚ | Αγγελόπουλος: «Όλοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε»

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό και βοήθησε το Ρέθυμνο να φτάσει στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο 29χρονος φόργουορντ (15π., 4ρ., 3ασ.), μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) για τη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του, τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα των Τρικάλων, την οποία αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο την επόμενη αγωνιστική.

Νίκο, θεωρείς ότι στην Ελευσίνα, δείξατε το

πραγματικό πρόσωπο της ομάδας σας;

‘’Δεν ξέρω αν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Αυτό που ξέρω, είναι ότι τηρήσαμε100% τις οδηγίες του προπονητή μας για 40 λεπτά. Πιστεύω ότι αν το κάνουμε και στη συνέχεια αυτό, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα‘’.

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου;

‘’Ανέκαθεν το Ρέθυμνο έπαιζε δυνατή άμυνα, επιθετική άμυνα και είχε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού. Εφέτος, έχουμε βάλει αρκετά παιχνίδι και μέσα στη ρακέτα, ενώ στηρίζονται πολλά και στην ικανότητα που έχουν κάποιοι παίκτες στο ένας εναντίον ενός‘’.

Μπορεί το Ρέθυμνο εφέτος να ‘’χτυπήσει’’ την 3η θέση;

‘’Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Βλέπουμε ότι σε πολλά παιχνίδια γίνονται εκπλήξεις. Εφέτος φαίνεται, ότι οποιαδήποτε ομάδα είναι συγκεντρωμένη, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Όλα είναι ρευστά‘’.

Θεωρείς ότι έχετε τον τίτλο του φαβορί στο ματς με τα Τρίκαλα που ακολουθεί;

‘’Νομίζω πως ναι. Είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρας μας. Αλλά και από βαθμολογικής πλευράς να το δεις, πάλι φαβορί θεωρώ ότι είμαστε. Όμως, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά‘’.

Keywords
Τυχαία Θέματα