Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Η ΚΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους μετόχους ώστε να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στα γραφεία της.

Η πρόσκληση αναφέρει:

"Σύμφωνα με το νόμο και το Kαταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε τακτική Γενική Συνέλευση την 28η Φεβρουαρίου

2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ.Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Yποβολή και έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Aπαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011

3. Eκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2011-30/6/2012

4. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου Εταιρίας και παράλληλη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστικού

5. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια Tακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Tράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Tακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 25 Ιανουαρίου 2011

Tο Διοικητικό Συμβούλιο"

Keywords
Τυχαία Θέματα