ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Είναι ασυμβίβαστοι, αλλά όχι άλλο κυνηγητό!

«Αχ, αυτή η εκκίνηση» θα μπορούσαν να λένε οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και δικαίως, διότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο να κυνηγούν το αντίπαλό τους προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες που δεν συμβιβάζονται με την ήττα και δίνουν τα πάντα για να κάνουν την ανατροπή, αλλά το ζήτημα είναι να μην φτάνουν σε αυτό το σημείο σπαταλώντας ένα πρώτο

ημίχρονο όπως έγινε με την Λαμποράλ Κούτσα, όπως είχε γίνει κόντρα στον Ερυθρο Αστέρα (πίσω στο σκορ με 48-33 στο πρώτο ημίχρονο και νίκη στην παράταση με 86-90), όπως είχε γίνει απέναντι στην Μακάμπι (πίσω στο σκορ με 36-29 στο πρώτο ημίχρονο και ήττα με 75-68), όπως είχε γίνει με αντίπαλο την Λοκομοτίβ Κούμπαν (πίσω στο σκορ με 31-36 και ήττα με 69-72) ή επίσης, όπως είχε γίνει κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ (πίσω στο σκορ με 25-38 και νίκη με 80-72).

Πιστεύω ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης και το τεχνικό του επιτελείο, γνωρίζουν τι φταίει και οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάζουν αργές επιστροφές στην άμυνα, ή έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο μισό. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, το καθαρό μυαλό, αλλά και η ενέργεια μέσω του όπλου (άμυνα) που πέρυσι οδήγησε τους «πράσινους» στο νταμπλ να μην εμφανίζονται μετά από 20 λεπτά. Πράγμα πολύ σημαντικό ώστε να γίνεται και η καλύτερη διαχείριση και ο σωστός καταμερισμός του χρόνου στους παίκτες. Γιατί μην ξεχνάμε ότι από πέρυσι η Ευρωλίγκα έχει γίνει πιο επίπονη με τον «μαραθώνιο» αγώνων που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της εκάστοτε ομάδας.

«Είναι «ζωής η θανάτου» το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα», είπε ο Νίκος Παππάς και έχει απόλυτο δίκιο. Διότι η πίεση του πρέπει σε αυτό τον «τελικό» υπάρχει απέναντι στους Σέρβους ώστε να μην μπει ο Παναθηναϊκός σε περιπέτειες. Το ζήτημα είναι να μετατραπεί σε ενέργεια, δημιουργία από το πρώτο δευτερόλεπτο για να μην γίνουν οι «πράσινοι» στο ίδιο έργο θεατές. Γιατί και εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν ανάγκη από μία επιβλητική εμφάνιση που θα αποτελέσει βάλσαμο για την συνέχεια.

Υ.Γ.: Αξίζουν συγχαρητήρια στον Στεφάν Λάσμε που παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, έδειξε τεράστια θέληση να βοηθήσει την ομάδα του ασχέτως που δεν είχε ανάσες.

Υ.Γ1: Πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό στο TOP16.

Keywords
Τυχαία Θέματα