ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | «The show must go on»!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον δρόμο του «χτισίματος» για να μπορέσει να είναι και φέτος η ομάδα που γνωρίζουν καλά οι φίλοι του. Και θα το κάνει διότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα.

Οι «πράσινοι» μετά την επιστροφή τους από το Καρπενήσι, δουλεύουν καθημερινά στο ΟΑΚΑ ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο αφού βέβαια αναμένουν δύο αφίξεις. Αυτή του Χίλτον Αρμστρονγκ, αλλά και του πάουερ φόργουορντ-ερωτηματικό.

Το

τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με την διοίκηση κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρηθεί ο εξάστερος στον δρόμο των επιτυχιών και κυρίως να διατηρήσει την ισχυρή παρακαταθήκη που άφησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς η οποία δικαίως κατά τον Αργύρη Πεδουλάκη θα... «συντροφεύει σαν τρόπος σκέψης».

Η συνταγή είναι γνωστή, διαχρονικά και άκρως επιτυχημένη όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία που έχει ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης και δεν θα μπορούσε να την απαρνηθεί ο «Αρτζι». Για αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε ότι... «θα ήμασταν βλάκες αν αλλάζαμε αυτό που είχε ο Παναθηναϊκός». Διότι ως άνθρωπος που ζει για το μπάσκετ και έχει προσφέρει πολλά σε αυτό το άθλημα γνωρίζει ότι το αγωνιστικό DNA που έχει ο Παναθηναϊκός είναι μοναδικό και δεν μπορεί να αλλάξει ακόμα και όταν ανανεωθούν τα κύτταρά του.

Αρκεί να υπάρχει υπομονή και επιμονή από όλους και κυρίως από τους φίλους του Παναθηναϊκού ώστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 15ετίας μαζί με τους «παλιούς» Διαμαντίδη-Τσαρτσαρή, αλλά και τους πολλούς νέους να βάλει τις βάσεις για μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη απολαυστικό μπάσκετ και φυσικά τίτλους. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων της στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή.

Αλλωστε όπως έλεγε και ο αείμνηστος και «θρυλικός» Φρέντι Μέρκιουρι των QUEEN... « the show must go on»!

Keywords
Τυχαία Θέματα