Π.Καπερώνης: "Εχουμε ακόμη έντεκα τελικούς"

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/02) κόντρα στην Δόξα Λευκάδας μίλησε ο Παναγιώτης Καπερώνης και δήλωσε πως στον Απόλλωνα έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Λαύριο.

Ο 25χρονος γκαρντ, παραχώρησε συνέντευξη στο sportfmpatras.gr και τόνισε πως ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

- Στόχος του Απόλλωνα να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Λευκάδα…

"Όπως έχουμε πει κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, ωστόσο, παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι αρκετά επικίνδυνος. Δεν θέλω να το ξεχωρίσω με κάποιο άλλο παιχνίδι, έχουμε έντεκα τελικούς μέχρι το

τέλος του πρωταθλήματος. Διαθέτουν έναν έμπειρο προπονητή και έμπειρους παίκτες".

- Ο Απόλλωνας είχε έξι σερί νίκες, η ήττα στο Λαύριο φρέναρε την ψυχολογία της ομάδας;

"Δεν πιστεύω πως μας επηρεάζει το 6-0 ή το χαστούκι στο Λαύριο. Για μένα δεν ήταν χαστούκι, απλά δεν παίξαμε καλά και κέρδισε ο αντίπαλος, είχαμε μια άσχημη ημέρα.Δεν σημαίνει πως αν κέρδισες εύκολα ένα παιχνίδι θα κερδίσεις και το επόμενο ή το αντίστοιχο στην ήττα, εγώ κάθε παιχνίδι το θεωρώ ξεχωριστό. Οπότε το κάθε αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο, έτσι κάνουμε και με την Λευκάδα".

- Στον α’ γύρο το ματς είχε αρκετή ένταση και οι αντίπαλοι έβαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους να κερδίσουν τον Απόλλωνα. Είναι ένα κίνητρο παραπάνω για αύριο;

"Όχι δεν το βλέπουμε έτσι εμείς θέλουμε μόνο και μόνο να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν τα κοιτάμε αυτά… φυσικά και δημιουργούνται εντάσεις στο παιχνίδι αλλά αυτά είναι στον αγωνιστικό χώρο, τίποτε άλλο".

- Η έδρα είναι το Νο 1 για τον Απόλλωνα…

"Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει δεν θέλουμε να χάσουμε μέσα στην έδρα μας και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε".

- Τι θα προσέξετε ιδιαίτερα στην ομάδα της Λευκάδας;

"Καταρχήν θα πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και αν θα είμαστε εμείς καλά επιθετικά και αμυντικά και μετά τον αντίπαλο. Τώρα η Λευκάδα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, δίνει βάρος στην άμυνα και εκεί είναι η δύναμή της, από εκεί και πέρα έχει πολλούς έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο παιχνίδι και όπως είπα και έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει την Α2 και έχει στόχους σε κάθε παιχνίδι. Αλλά το βασικό είναι πως θα παίξουμε εμείς".

- Είναι λιγότερες οι μέρες της προετοιμασίας, αφού το ματς είναι Τετάρτη, παίζει ρόλο αυτό;

"Θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή, εφόσον χάσαμε είναι προτιμότερο να παίξουμε σύντομα γιατί σε κάνει να το ξεχνάς πιο εύκολα. Δηλαδή αν είχαμε πέντε μέρες ίσως μας επηρέαζε λίγο ότι χάσαμε. Τώρα έρχεται το επόμενο παιχνίδι πιο γρήγορα και δεν έχεις χρόνο να το σκεφτείς και έτσι το ξεπερνάς, επομένως πιστεύω ότι είναι καλύτερα".

- Η ομάδα της Λευκάδας θα έρθει με απουσίες…

"Εμείς προετοιμαζόμαστε ότι η Λευκάδα θα έρθει πλήρης, δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα στο αν θα έχει απουσίες"…

- Κάθε φορά που σε ήττα μπαίνουν στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες, σας αγχώνει ότι κυνηγούν τον Απόλλωνα

Keywords
Τυχαία Θέματα