ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ | Γαλάνης: "Ενότητα και καλή προπόνηση"

Ο Πιερικός Αρχέλαος δοκιμάζεται στο Ηράκλειο (11/03, 17:00) όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ και ο Δημήτρης Γαλάνης επισήμανε την δυσκολία της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Α2.

"Παίζουμε με μια ομάδα η όποια παρότι έχασε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ, έναν ελπιδοφόρο προπονητή (σ.σ τον Κρις Χουγκάζ) και εκπροσωπεί μια ευρύτερη περιοχή με πολύ κόσμο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πιερικού Αρχελάου που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Εμείς

ζούμε με τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου, ο μόνος τρόπος να παρέμβουμε στο μέλλον είναι η καλή προπόνηση και η ενότητα. Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις".

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Μπεχλιβάνης δήλωσε: "Στο σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με μια πολύ καλή έδρα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα για να έχουμε πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω με τους δύο βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα