ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Μάντζαρης: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας"

Το Περιστέρι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και ο Αντώνης Μάντζαρης σε δηλώσεις του θέλησε να σταθεί στην υποστήριξη που είχε η ομάδα από τους φιλάθλους της.

Ο 26χρονος γκαρντ, δήλωσε στο peristeribc.gr: "Οι φίλαθλοί μας ήταν εκείνοι που μας οδήγησαν στη νίκη. Πραγματικά, η συμβολή τους ήταν καθοριστική. Επειδή είμαι Περιστεριώτης και έχω φορέσει για πάρα πολλά χρόνια τη βαριά φανέλα του ΓΣΠ, θέλω να

σημειώσω πως δεν θυμάμαι ξανά τέτοια συμπαράσταση. Το γήπεδο είχε ίσως τον περισσότερο κόσμο που έχω δει ποτέ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και στη συνέχεια ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία", τόνισε αρχικά πριν αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι:

"Μπήκαμε κάπως μουδιασμένα και αγχωμένα στο γήπεδο. Αυτό μας επηρέασε και βοήθησε την Ελευσίνα να πάρει μια διαφορά. Στην επανάληψη, όμως, παρουσιαστήκαμε εντελώς διαφορετικοί. Βελτιώνοντας την άμυνά μας και τις επιθετικές μας επιλογές, έχοντας βέβαια και την υποστήριξη του κόσμου, φτάσαμε στη μεγάλη ανατροπή".

Αναφορικά με τη συνέχεια, επεσήμανε: "Δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Ήταν μόλις το πρώτο μας παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε".

Παράλληλα η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο του Περιστερίου που βρέθηκε στο γήπεδο:

"Ο κόσμος του Περιστερίου έγινε ο έκτος παίκτης του στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και το οδήγησε στη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό το λόγο και η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας και συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή και να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη δύσκολη πορεία μας στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ. Τόσο τους οργανωμένους, την ψυχή της κερκίδας, τους FENTAGIN, όσο και τους απλούς φιλάθλους, αλλά και τους παλαιμάχους μας, που παρευρέθησαν στο κλειστό.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας και στη συνέχεια. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες του, που χθες έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής στο παρκέ, να πετύχουν τους στόχους τους.

Σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να συνεχίσετε να προμηθεύεστε εισιτήρια διαρκείας, ώστε να εξασφαλίσετε μόνιμη θέση στο γήπεδό μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από τα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ). ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!! Να υπενθυμίσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

VIP 250 €, SILVER 100 €, PLATINUM 80 €,

YELLOW 50 €, FAMILY 50 €, FANS 40 €

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα

Keywords
Τυχαία Θέματα