ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Πικρία για τον υποβιβασμό"

Ο Τζίμης Κουστένης με δηλώσεις τους στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 δεν έκρυψε την πικρία του για τον υποβιβασμό του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης:

Για τον υποβιβασμό της ομάδας: "Η γεύση που έμεινε είναι πικρή. Δώσαμε μια μάχη άλλα μένει η πίκρα. Είναι σκληρό στο ένα σουτ, στο ένα λάθος να πέφτεις κατηγορία. Παίξαμε έναν τελικό… Ήταν σαν να παίζαμε έναν τελικό κυπέλλου με τρόπαιο την παραμονή. Η πίεση ήταν τεράστια αλλά και η εμπειρία. Όλοι από τον Ηλυσιακό είπαν πολύ καλά λόγια. Ήμασταν πολύ σκληροί για να πεθάνουμε. Δεν συμβιβαζόμασταν

με την ιδέα της ήττας. Και παρά το σοκ από τον τραυματισμό της ήττας προσπαθήσαμε. Παρά το γεγονός ότι παίξαμε και χωρίς κόσμο παίξαμε και πουλήσαμε ακριβά το τομάρι μας".

Για το παιχνίδι: "Έχω την αίσθηση ότι σε κάποια σημεία ίσως η διαιτησία να σεβάστηκε την εμπειρία του Χατζή και κάποια παιδιά του Ηλυσιακού. Όμως ξεκάθαρα δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Έγινε ένας αγώνας παλικαρίσιος από όλες τις ομάδες".

Για το πού θα παίζει το Περιστέρι:"Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Ακούγονται πολλά σενάρια. Εάν δεν περάσουν πολλές ημέρες και να βρεθούν οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα με τον Ερασιτέχνη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".

Για το μέλλον του: "Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν για όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα