ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Αποκτήσαμε ποιότητα και βάθος"

Ο Σμους Πάρκερ και ο Τζόναθαν Μίτσελ θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Περιστερίου στην αναμέτρηση (16/3, 17.00) με τον ΚΑΟΔ και ο Τζίμης Κουστένης αφού επισήμανε τις δυσκολίες του παιχνιδιού της 20ής αγωνιστικής της Α1, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα νέα δύο «όπλα» που έχει στην… φαρέτρα του.


"Ο αντίπαλός μας έχει διαφορετική φιλοσοφία έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Ο ΚΑΟΔ

ήταν και παραμένει μία ποιοτική ομάδα, με εξαιρετικούς ξένους αλλά και Ελληνες παίκτες. Ωστόσο, και εμείς από την πλευρά μας, μετά την απόκτηση των δύο νέων καλαθοσφαιριστών αποκτήσαμε ποιότητα και βάθος. Θεωρώ πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες", δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Σμους Πάρκερ από την πλευρά των «κυανοκίτρινων» δεν έκρυψε πως "είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστώ για λογαριασμό του Περιστερίου. Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στη… μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα