ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κομποδιέτας: "Να κάνουμε κατάθεση ψυχής"

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση (19/5, 17:00), η οποία θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην Α1 και τη νέα σεζόν.


Ο Τζίμης Κουστένης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή ενώ η προετοιμασία για το ματς-τελικό με τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς και με ιδιαίτερο ζήλο.

"Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει την παραμονή

στην κατηγορία. Ο νικητής σώζεται και ο χαμένος… χάνεται. Όπως είναι λογικό και οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κομποδιέτας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και μάλιστα με το +4 που χρειαζόμαστε, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς. Να κάνουμε κατάθεση ψυχής επάνω στο παρκέ ώστε προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι ξέρουμε πως θα είναι έξω από το κλειστό και θα μας υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα