ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Η νέα ιστοσελίδα της ομάδας

Στον "αέρα" βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (16/11) η νέα, αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Περιστερίου με σκοπό να γίνει πιο προσιτή στους φίλους της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να σας καλωσορίσει στην ανανεωμένη μας υπερσύγχρονη ιστοσελίδα. Το www.peristeribc.gr είναι εδώ! Πιο όμορφο και πιο λειτουργικό.

Το Περιστέρι,

πιστό στις απαιτήσεις της εποχής βαδίζει μπροστά και σας προσφέρει ένα υπερσύγχρονο σάιτ που καλύπτει τις προσδοκίες ακόμη και του πιο απαιτητικού φιλάθλου. Αλλά για τα καλωσορίσματα και την παρουσίαση της καινούριας μας ιστοσελίδας ας δώσουμε το λόγο στον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Κώστα Κώτση:

"Εγκαινιάζουμε και σας καλωσορίζουμε στο νέο μας σύγχρονο site, με εμπλουτισμένες λειτουργίες, αλλά και εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν στον φίλαθλο-χρήστη πολλές επιλογές.

Πρόκειται για ένα ανανεωμένο site, στο οποίο ο φίλαθλος του Περιστερίου αλλά και ο κάθε λάτρης του μπάσκετ θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Θα μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε στοιχεία που αφορούν στην ιστορία της ομάδας, το ρόστερ, το γήπεδο, το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, νέα για τις Ακαδημίες του Συλλόγου, συνεντεύξεις, και φυσικά πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Παράλληλα, μέσω του νέου μας site, οι φίλαθλοί μας θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται και για τους χορηγούς μας αφού θα προβάλλονται σε ειδικό χώρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία INTERAD και προσωπικά τον Κο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο και την ομάδα του, που εργάστηκαν για μεγάλο διάστημα, προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα νέο, πιο φρέσκο και περισσότερο λειτουργικό site. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο νέο μας site, www.peristeribc.gr".

Keywords
Τυχαία Θέματα