ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Ελα μαζί μας και πάρε θέση"

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ενώ με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Ο Τζίμης Κουστένης είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται το πρωί της Τρίτης (25/9) ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το απόγευμα. Επίσης, οι Ντουάιτ Θορν, Βέρντελ Τζόουνς και Ντάριν Ουίλιαμς αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Περιστερίου τις

επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αυτή συνεχίζεται κανονικά με τους φίλους του Περιστερίου να μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

"Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 για το Περιστέρι.

Οι φίλοι του συλλόγου, εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον επίσημο πρεσβευτή της πόλης, καπαρώνοντας τη θέση τους για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 στα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).
Μην ξεχνάς πως αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου, και βοηθάς το Περιστέρι μας να φτερουγίσει ξανά σε επιτυχίες. Γι’ αυτό λοιπόν, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ :
VIP 250 €
SILVER 100 €
PLATINUM 80 €
YELLOW 50 €
FAMILY 50 €
FANS 40 €
- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .
- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.
EMAIL : gsp[email protected]
Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια

Προχωρά το χορηγικό πρόγραμμα

Παράλληλα, το χορηγικό πρόγραμμα «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς. Οι επιχειρηματίες της πόλης στηρίζουν έμπρακτα το Περιστέρι σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Περιμένοντας τους Αμερικανούς

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη προπονήθηκαν το πρωί, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και το απόγευμα. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων, ενώ τις προσεχείς ημέρες περιμένει να τεθούν στη διάθεσή του και οι τρεις Αμερικανοί Ντουάιτ Θορν, Βέρντελ Τζόουνς και Ντάριν Ουίλιαμς".

Keywords
Τυχαία Θέματα