ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Tα διαρκείας της νέας περιόδου

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν εξέδωσε το Περιστέρι και τους καλεί να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

"ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

Το Περιστέρι ξεκινά τη νέα

προσπάθεια. Έλα μαζί μας να ζήσουμε συγκινήσεις που μόνο το Περιστέρι, ο επίσημος πρεσβευτής της πόλης μας ξέρει να προσφέρει.

Το πρωτάθλημα της A1 Basket League ΟΠΑΠ, αναμένεται και φέτος να είναι συναρπαστικό και πάνω απ’ όλα πολύ ανταγωνιστικό.

Αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου, και βοηθάς το Περιστέρι μας να "φτερουγίσει" ξανά σε επιτυχίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ

VIP 250 €

SILVER 100 €

PLATINUM 80 €

YELLOW 50 €

FAMILY 50 €

FANS 40 €

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ).

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 στα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).

Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.

EMAIL : gsp[email protected]

Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια".

Keywords
Τυχαία Θέματα