ΠΑΟΚ | Τσόχλας: " Ανυπομονούσα να έρθω"

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας κατά την παρουσίασή του από την ομάδα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως "το κλίμα είναι μπασκετικό και αυτό είναι εξαιρετικό".

Οι δηλώσεις του Τσόχλα:

"Κάνεις προπόνηση και είναι ο Μπάνε στην γνωαία και κοιτά, Είμαι μεγάλος, έχω δει τα ΠΑΟΚ Άρης. Άνθρωποι που ασχολήθηκαν κι έχουν παίξει μπάσκετ καταλαβαίνουν, εδώ οι περισσότεροι έχουν περάσει από αυτό, είναι

κοντά στον παίκτη. Μίλησα με τον Δέδα, είμαστε καλοί φίλοι, μου έλεγε για το κλίμα, μου άρεσε το παρείστικο στα αποδυτήρια, μου άρεσε ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, εννοείται πόσο μνεγάλη είναι και πόσο βαριά είναι η φανέλα. Εγώ απλά θέλω να είμαι καλά εκεί που είμαι".

"Ξέρω τα παιδιά από τα προηγούμενα χρόνια ως αντιπάλους. Είναι όπως τα περίμενα, τα παιδιά είναι εξαιρετικά, συνεργάσιμα, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Είχα προσαρμοστεί στην Α1 ως παίκτης του Ρεθύμνου. Δεν είμαι ο πιο αλτικός η ο πιο γρήγορος παίκτης, αλλά ο κόουτς είναι πολύ καλός, δεν απαγορεύει κάτι και θα με βοηθήσει να ακολουθήσω το στυλ του. Με την Παρτιζάν ήταν το πρώτο φιλικό μετά από 10 μέρες προετοιμασία. Αντέξαμε όμως στην πίεση των αντιπάλων μας και λίγο έλλειψε να κερδίσουμε. Παίξαμε καλά..."

"Στον Μπάνε αρέσει το μούσι που έχω, δεν ξέρω μπορεί να το κόψω, μπορεί να το αφήσω..." είπε ο Τσόχλας και ο Ζουρνατζίδης πρόσθεσε με χιούμορ ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του, να μην κόψει ο Τσόχλας το μούσι.

"Μου αρέσει να βοηθώ την ομάδα να κάνει αυτό που θα πει ο προπονητής. Ο κόουτς μιλά με μένα και εγώ προσπαθώ να δώσω αυτά που θέλει στην ομάδα ως οργάνωση. Αν είναι να εκτελέσω θα το κάνω, αν είναι να παίξω άμυνα, ΟΚ, θα το κάνω... Με τα παιδιά όταν πάμε για καφέ μιλάμε για μπάσκετ, τα παιδιά έχουν προπονητική σκέψη και έτσι καταλαβαίνουν τι θέλει ο κόουτς, Η μετάδοση είναι εύκολη έτσι, διαβάζεις εύκολα αντιπάλους, ασχολούνται πολύ με το μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα