ΠΑΟΚ | Πρόσφεραν θέαμα Τσαϊρέλης και Χρυσικόπουλος

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Λίνος Χρυσικόπουλος έδωσαν το παρών την Τρίτη (18/6) στην Πυλαία, μίλησαν στα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ του ΠΑΟΚ και προκάλεσαν ενθουσιασμό με τα καρφώματά τους αλλά και τα πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια που έπαιξαν με τους νεαρούς αθλητές.


"Μικρός έπαιζα και χάντμπολ, αλλά με κέρδισε το μπάσκετ και δεν το μετάνιωσα", ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "δούλεψα πολύ και συνεχίζω να δουλεύω. Καθημερινά περίπου

πέντε ώρες τις περνάω στο γήπεδο στην περίοδο την αγωνιστική, ενώ ακόμη και τώρα το καλοκαίρι κάνω πρωί και απόγευμα και προπόνηση. Και για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχα, κάνω και ένα επιπλέον πρόγραμμα κάθε μέρα. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει κανείς, με σκληρή δουλειά".


Ο Λίνος Χρυσικόπουλος από την πλευρά του, είπε: «Ήρθα μικρός στη Θεσσαλονίκη, χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να μπορώ να παίζω σε αυτό το επίπεδο, αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Θα πρέπει να μην αφήσετε ποτέ το σχολείο και τα μαθήματά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα. Και το σχολείο το χρειάζεστε για πολλά πράγματα».

Ο Χρυσικόπουλος αποθεώθηκε για τα καρφώματα που έκανε, όπως του ζήτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του καμπ, ενώ μαζί με τον Τσαϊρέλη, για περίπου μία ώρα πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα