ΠΑΟΚ | Πλούσια δώρα στο "Παλατάκι"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΓΟΡ (1/12, 17.00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 και οι φίλοι του "Δικεφάλου" που θα βρεθούν στο "Παλατάκι" και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου (5μ.μ.) στο PAOK

Sports Arena το Ρέθυμνο σε ένα πολύ σημαντικό, αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και σε αυτό τον αγώνα, η συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντική και έχει πολλαπλή σημασία και ανταποδοτικότητα. Με το απλό ή το εισιτήριο διαρκείας, εκτός από την είσοδό τους στο PAOK Sports Arena, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, απολαμβάνουν όμορφο μπάσκετ και διεκδικούν δώρα και προσφορές των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ. στο PAOK Sports Arena, θα γίνουν κληρώσεις (με ηλεκτρονική διαδικασία ή μέσω διαγωνισμών στο ημίχρονο του αγώνα) για πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά δώρα. Για τον λόγο αυτό, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων από τα μεγάφωνα, των διαγωνισμών που θα γίνουν στο ημίχρονο και να ελέγξουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους και τα διαρκείας τους.

Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με το Ρέθυμνο, θα διεκδικήσουν….

1.Ένα ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας MED ONE, προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας Prime Insurance, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα υγείας MED ONE είναι μία ετήσια εξωνοσοκομειακή ασφάλιση που προσφέρει:

-- δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι 200€ ετησίως, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων,

-- για εξετάσεις πέραν των 200€, χρέωση με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (τιμές Δημοσίου),

-- απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς με συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη (πανελλαδικό δίκτυο γιατρών),

-- check-up σε πολύ χαμηλές τιμές,

-- ψηφιακό φάκελο υγείας για κάθε πελάτη,

-- δεύτερη ιατρική γνωμάτευση.

Επιπλέον δεν έχει περιορισμούς ηλικίας ή εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες παθήσεις.

2.Μία ετήσια σύνδεση Cyta 2play 35Mbms (VDSL Internet & τηλεφωνία), με δωρεάν τέλος ενεργοποίησης, το πάγιο της υπηρεσίας και το πρόγραμμα χρόνου ομιλίας προς απεριόριστα σταθερά Ελλάδας για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφοράς της εταιρίας τηλεφωνίας Cyta, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η αξία κάθε σύνδεσης είναι 602€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας διάθεσης της υπηρεσίας VDSL στους τυχερούς, οι εν λόγω συνδέσεις θα αντικατασταθούν με συνδέσεις ADSL 24Mbps.

3. Μία διαμονή για δύο (2) άτομα σε δωμάτιο του Egnatia Palace Hotel ή του Egnatia Hotel για μία διανυκτέρευση με δωρεάν είσοδο και χρήση των Spa στο Wellness Paradise Club Spa. Προσφορά από τον χορηγό τη
Keywords
Τυχαία Θέματα