ΠΑΟΚ | "Όλοι μαζί ενωμένοι"

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο Παλατάκι ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, τονίζοντας ότι η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο για την ομάδα, ενώ ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου ενόψει της επόμενης δύσκολης χρονιάς.

Υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να βοηθηθούμε από τον κόσμο, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Όχι μόνο η διοίκηση και το αγωνιστικό αλλά και ο κόσμος", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικεφάλου.

Η τοποθέτηση

του Πρέλεβιτς:

"Επειδή κάθε απόφαση έχει να κάνει με το καλό της ομάδας, πιστεύουμε ότι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Σούλη είναι ότι καλύτερο για την φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα από εδώ και πέρα, για να μπορεί να υπάρχει και οικονομικά και αγωνιστικά. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι άλλα δύο χρόνια αλλά ο κόουτς θα είναι. Οι διοικήσεις πρωτοδικείου αλλάζουν κάθε έξι μήνες. Μακάρι να έρθει κάποιος που μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Η επιθυμία υπήρχε απλά βρήκαμε την χρυσή τομή".

"Είναι καλή ιδέα να συμμετέχει ο φίλαθλος στα κοινά της ομάδας. Πρώτα θα κάνουμε μία στρατηγική για το πως θα προχωρήσουμε για το αγωνιστικό. Είναι ακόμη νωρίς, όμως, για αυτό, το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Αυτό το διάστημα είναι καλό να ανοιχτούμε στον κόσμο και να καταλάβει επιτέλους σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι μέχρι τώρα δεν την έχει καταλάβει. Υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να βοηθηθούμε από τον κόσμο, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Όχι μόνο η διοίκηση και το αγωνιστικό αλλά και ο κόσμος".

"Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα, συνεχίζουμε εγώ ο Σούλης και ο Μάτζικ μαζί, στα επόμενα βήματα πρέπει να είμαστε παρέα με τον κόσμο. Μόνοι μας δεν μπορούμε".

Από την πλευρά του, ο Σούλης Μαρκόπουλος υπογράμμισε: "Τα είπε ο πρόεδρος ήταν επιθυμία και των δύο τελικά καταλήξαμε μετά από μία συζήτηση που είχαμε. Είναι πολύ ευχάριστο που έμεινα στην ομάδα που ήθελα. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες, το ξέρουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός και εντός και εκτός γηπέδου.

Οποιαδήποτε ομάδα αν δεν είναι γροθιά δεν μπορεί να προχωρήσει. Αν ένα δάχτυλο πονάει δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό είναι φυσιολογικό. Πρέπει πάνω από όλα ο κόσμος να έρθει κοντά μας να μας συμπαρασταθεί. Κάναμε ακόμη μία συζήτηση θέλαμε και οι δύο πλευρές, βρέθηκε η χρυσή τομή και συνεχίζουμε".

Σούλης Μαρκόπουλος: "Ευχής έργον είναι να έχεις Έλληνες παίκτες και μάλιστα ντόπιους για να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα. Αλλά όλα εξαρτώνται από το πως θα κινηθεί η αγορά. Όλο το επόμενο χρο* Εξαιρετικό το κλίμα, αγκαλιές μεταξύ των Πρέλεβιτς και Μαρκόπουλου και πολλές φωτογραφίες πριν και μετά τις δηλώσειςνικό διάστημα θα είμαστε σε επαφή με την διοίκηση, υπάρχουν ιδέες, θα δούμε αν μπορούν να υλοποιηθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα