ΠΑΟΚ | H υπογραφή του Κούπερ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου του βορρά καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΟΚ.

Τα ξημερώματα έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του D.J. Cooper, του 23χρονου αμερικανού γκαρντ, που θα αγωνιστεί για την επόμενη σεζόν με τον Δικέφαλο στο στήθος. Ο Cooper πάντως είχε την πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ,

την ώρα της υπογραφής…

Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, ο Cooper υπογράφει το συμβόλαιό του με έναν Δικέφαλο για φόντο, ενώ βγήκε και αναμνηστικές φωτογραφίες κρατώντας το έμβλημα του ΠΑΟΚ. Οι φωτογραφίες πραγματοποιήθηκαν ύστερα από πρωτοβουλία του ατζέντη του Cooper, Mike Naiditch και μάλιστα επί… Ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό εστιατόριο Παρθενώνας στο Chicago.

Ο Cooper που ολοκλήρωσε φέτος την παρουσία του στο NCAA με το πανεπιστήμιο του Ohio, αποτελεί σημείο αναφοράς για το κολέγιό του, αλλά και για όλο το κολεγιακό πρωτάθλημα, από την στιγμή που στη διάρκεια της σεζόν 2012-2013 κατάφερε κάτι να μοναδικό, να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του NCAA, που στη διάρκεια της καριέρας του είχε τουλάχιστον 2.000 πόντους, 900 ασσίστ, 600 ριμπάουντ και 300 κλεψίματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα