ΠΑΟΚ | Ο Σταυρόπουλος για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του «Δικεφάλου» ο Νίκος Σταυρόπουλος τοποθετήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του αλλά και για την απουσία του Χάρη Μαρκόπουλου το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) από την Πυλαία.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Μάτζικ» για:

…τον Δημήτρη Χαριτόπουλο: «Το θέμα Χαριτόπουλου είναι σημαντικό για μας.

Είναι εξαιρετικό παιδί, παίκτης, ίσως ψάχνει για κάτι καλύτερο, θα δούμε. Θα επανέλθουμε με πρόταση και αν τον ικανοποιεί μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας».

…τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: «Ο Λάζος είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας, τον τιμούμε και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να παίξει. Είναι φίλος έχουμε άλλη σχέση. Λίγη υπομονή χρειάζεται σε 20 μέρες πολλά μπορούν να συμβούν...».

…το φιλικό με Παρτιζάν: «Θα είναι η αρχή μιας φιλίας που θα επεκταθεί και σε άλλα φιλικά εδώ και στο Βελιγράδι. Είναι άνοιγμα πόρτας, είναι τιμή για μας να πάρουμε την τεχνογνωσία τους και να ανταλλάξουμε απόψεις».

…τον Λίνο Χρυσικόπουλο: «Το θέμα έχει τελειώσει, θα φύγει ελεύθερος. Δεν ήταν λάθος η απόκτησή του. Ο ΠΑΟΚ νοιάζεται για το συμφέρον του. Κρίναμε ότι έπρεπε να αποχωρίσει για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν μένει σε ονόματα, είναι πιο πάνω. Θέλουμε την ουσία και το αποτέλεσμα και αυτό ήταν το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης είχε υπογράψει και αξιολογήθηκε για το αν θα μείνει ή όχι με την παρουσία του αυτούς τους μήνες».

…την απουσία του Χάρη Μαρκόπουλου: «Στον Χάρη δόθηκε άδεια δύο ημερών. Συζητάμε για το νέο συμφωνητικό και νομίζω ότι θα είναι μαζί μας».

…τους Αμερικανούς: «Δεν βιαζόμαστε. Έχουμε προχωρημένες επαφές για να κλείσουμε δύο Αμερικανούς γκαρντ, ίσως ένας έρθει για δοκιμή αν το θελήσει ο Αμερικανός ατζέντης του. Είναι όμως νωρίς ακόμα. Θέλουμε ένα ικανοποιητικό ρόστερ για Ελλάδα και Ευρώπη, έχουμε επαφές και για ξένο ψηλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα