ΠΑΟΚ | Μεγάλη προσφορά για τους φίλους της ομάδας

Ένα μεγάλο δώρο προσφέρει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του "δικεφάλου" το ξενοδοχείο Egnatia Palace, το οποίο είναι επίσημος προμηθευτής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η μεγάλη ομάδα των χορηγών της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δεν στηρίζει μόνο στην προσπάθεια της ομάδας, αλλά

επιβραβεύουν και την αφοσίωση των φιλάθλων της ομάδας μπάσκετ. Το ξενοδοχείο Egnatia Palace 4 αστέρων, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και για την σεζόν 2012-2013, προσφέρει σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας ένα μεγάλο δώρο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ίκαρος Καλλιθέας που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 5μ.μ.

Πιο συγκεκριμένα το Egnatia Palace Hotel προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, από αυτούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ίκαρος Καλλιθέας και ο οποίος θα επιλεγεί ύστερα από κλήρωση, μία διαμονή για δύο (2) άτομα σε δωμάτιο του Egnatia Palace Hotel ή του Egnatia Hotel για μία διανυκτέρευση με δωρεάν είσοδο και χρήση των Spa στο Wellness Paradise Club Spa. Η συγκεκριμένη προσφορά θα συνεχιστεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα