ΠΑΟΚ | Με αρκετά προβλήματα στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει αρκετούς λόγους για να "πονοκεφαλιάζει".

Στη σημερινή προπόνηση ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα, καθώς ένιωσαν ενοχλήσεις, ωστόσο συμπεριελήφθησαν κανονικά στην αποστολή. Στη δωδεκάδα του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα

μπήκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Και στη σημερινή προπόνηση υπήρχαν απουσίες, όπως συνέβη και σε ολόκληρη την διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης έκαναν μικρό μέρος της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων, ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Εκτός προπόνησης, αλλά και εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο William Hatcher με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Αντιθέτως για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας θα είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Οι δώδεκα καλαθοσφαιριστές που ακολουθούν την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα είναι... Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, McGrath, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Παπαδόπουλος, Καλλές, Χρυσικόπουλος, Λιάπης, Αμπαράς και Χαριτόπουλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα