ΠΑΟΚ | "Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο Δημήτρης Σαρηγιαννίδης συμμετέχει στην καμπάνια του ΠΑΟΚ "Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ" και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε αυτήν την εμπειρία.

Οι δηλώσεις του:

"Το θεώρησα υποχρέωσή μου. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο… ερχόμαστε στο γήπεδο, αλλά να δίνει ο καθένας την βοήθειά του προς την ομάδα όπως μπορεί. Συγκινήθηκα που είδα και τον κ. Γιώργο που αντέχει σε αυτή την ηλικία, αλλά και ένα

πολύ μικρό παιδί, το δισέγγονό του. Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή σκέψη και ιδέα. Να συμμετέχουμε όλοι στην προσπάθεια της ομάδας. Και οι μικροί και οι μεγάλοι και οι φανατικοί και οι οικογένειες. Όλοι», εξηγεί στο paokbc.gr o κ. Σαρηγιαννίδης, που έχει διαρκείας από το 1985 και όπως λέει: «Μπορεί να έχω διαρκείας στο μπάσκετ από το 1985 και ακόμη πιο νωρίς στο ποδόσφαιρο, αλλά πολύ πριν από μας υπήρχε ο ΠΑΟΚ. Και το 1959 είχαμε πάρει πρωτάθλημα στο μπάσκετ, τον πρώτο μας τίτλο. Όλα αυτά τα χρόνια, με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο, έζησα και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Ο κόσμος τότε ερχόταν και το έβλεπε διαφορετικά. Με ενοχλεί που ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο και είμαστε λίγοι. Και σε αυτό το γήπεδο που δεν έχουν άλλες ομάδες. Είμαστε οι μόνοι που το έχουμε. Αντιλαμβάνομαι όλα αυτά που λέγονται για την κρίση, για τα προβλήματα. Όλα αυτά είναι πραγματικά, αλλά και η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι πραγματική. Όταν πρόκειται να κάνουμε μία εκδρομή, όταν πρόκειται να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ έχουμε έναν τρελό ενθουσιασμό. Αυτό τον ενθουσιασμό θα έπρεπε λίγο να τον μετρούσαμε με διαρκείας και στο μπάσκετ που μας έδωσε τόσες χαρές".

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στο Eurocup ξυπνά πολλές μνήμες και όπως υποστηρίζει ο κ. Σαρηγιαννίδης: "Είναι πρόκληση η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν παιδιά που έρχονται στο γήπεδο και βλέπουν τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχουν δει ποτέ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο μπάσκετ. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο ξεχωριστή είναι η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Για αυτό και πρέπει να είναι το γήπεδο γεμάτο. Πέρα από την ικανοποίηση που δίνει στους παίκτες και την στήριξη στη διοίκηση, αλλά και το κάλεσμα στους χορηγούς, το κυριότερο είναι ότι χτίζουμε τον ΠΑΟΚ. Για αυτό μου άρεσε η καμπάνια με όλες τις ηλικίες και όλους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε οπαδούς μπασκετικούς. Τώρα έχει. Λιγότερους από όσο πρέπει, αλλά έχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα