ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Το χειροκρότημα, η καλύτερη επιβράβευση"

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού με 84-78 και έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος έφτασε στις 101 νίκες στον πάγκο του "Δικεφάλου" και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ζεστό του χειροκρότημα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τις 100 νίκες του με τον ΠΑΟΚ και μετά από το τέλος του ματς, ο κόουτς έφτασε τις 101 νίκες στο τιμόνι το "Δικεφάλου", ξεπερνώντας τον Ντούσαν Ιβκοβιτς

που στην παρουσία του στην ομάδα είχε 100 νίκες. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε στον Σούλη Μαρκόπουλο μία φανέλα στο πίσω μέρος της οποίας υπήρχε ο αριθμός 100+ για τις 101 νίκες που έχει πετύχει έως τώρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.


Πριν την συγκεκριμένη κίνηση ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στον κόουτς. Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά κυρίως επιθετικά, είχε υπομονή, ρίσκαρε στο τέλος του χρόνου με τα τρίποντα που πέτυχε κι αυτό μας δημιούργησε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό έγινε για δεύτερη φορά σε αγώνα μας, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τις μορφές της άμυνας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, ίσως κάποιες στιγμές έδωσαν ευκαιρίες στους αντιπάλους να πετύχουν τρίποντα. Η Ελευσίνα είχε πριν τον αγώνα 33% ευστοχία στα τρίποντα και στο σημερινό παιχνίδι 57%. Οπως είπε και ο Τσαιρέλης πρέπει να δουλέψουμε κατά την διάρκεια της διακοπής".


Για το χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο για τις 101 νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Ηταν η καλύτερη επιβράβευση αυτό το χειροκρότημα και τον ευχαριστώ, συνήθως η καρδιά του προπονητή έχει πιο πολλές λύπες παρά χαρές και ο προπονητής παλεύει μόνος του. Δεν ξέρω αν συνεχίσω για... 100 χρόνια ακόμη, αυτό εξαρτάται από τις ομάδες".


Για την έβδομη σερί νίκη του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα βοηθά ψυχολογικά, μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, δίχως οι παίκτες να αισθάνονται πίεση"
Για το ότι ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε πολύ: "Ηταν να μην παίξει καθόλου, βελτιώθηκε, όμως, η κατάστασή του σήμερα το πρωί και γι' αυτό έπαιξε".


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Τσαιρέλης δήλωσε: "Κρατάμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας 20 ημέρες για να δουλέψουμε. Δεν θα χαλαρώσουμε γιατί ο κόουτς μας κρατάει στην... τσίτα". Για την εξαιρετική του εμφάνιση είπε: "Δεν το βλέπω έτσι, πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες. Οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά". Για τα πολλά τρίποντα του Πανελευσιανιακού τόνισε: "Σε κάποιες περιπτώσεις κάναμε λάθη, αλλά κάποιες άλλες φορές δεχτήκαμε δύσκολα σουτ". Τέλος, για τις επτά σερί νίκες υπογράμμισε: "Τίποτα δεν πρέπει να σημαίνουν, έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα