ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να μην δώσουμε δικαιώματα στο ανοικτό γήπεδο"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή στους αιφνιδιασμούς και στο ανοικτό γήπεδο στο ματς απέναντι στην Καβάλα, ενώ τόνισε ότι η βαθμολογική θέση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της αξία.

"Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι δύσκολο για διάφορους λόγους. Η Καβάλα είναι τελείως

διαφορετική ομάδα, από αυτήν που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Εχει αλλάξει κατά τα 3/5 το βασικό της σχήμα, είναι δυνατή ομάδα με καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, θέλει να τρέξει και το κάνει όταν βρει την ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογική της θέση σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την αξία της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους και να μη δώσουμε δικαιώματα σε ανοικτό γήπεδο. Για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε ισορροπημένες επιθέσεις. Είναι σημαντικό ότι θα επανέλθουν δύο παίκτες, ο Hatcher με τον Μαργαρίτη και θέλουμε να μπουν το συντομότερο δυνατό στην ομάδα και σιγά σιγά να μας βοηθήσουν και αυτοί, γιατί η ομάδα πρέπει να βρει ξανά την ισορροπία της μετά την διαφοροποίηση του ρόστερ. Έχουμε φυσικά και το θέμα με τον Παπαδόπουλο, που μας προβληματίζει".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοδωράκος ανέφερε: "Η Καβάλα έχει αλλάξει πολύ και το ρόστερ της είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιμετωπίσαμε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Είναι πλέον περισσότεροι δυνατοί, παλεύουν όλα τα παιχνίδια και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με ομαδική δουλειά και προσήλωση στο παιχνίδι και αυτά που πρέπει να κάνουμε, θέλουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, για να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα