ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Είμαι υπερήφανος"

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για τον ΠΑΟΚ, όπου στο Ρέθυμνο ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τον ΑΓΟΡ και σε όλα τα μέλη της αποστολής του «Δικεφάλου» δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς που σήμανε και την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων».



Ο Σούλης Μαρκόπουλος μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του πως «είμαι υπερήφανος για ότι κάναμε αυτή την χρονιά. Για πολλούς από εσάς αυτές ήταν οι πρώτες πραγματικές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά το παλέψατε,

δουλέψατε σκληρά και προσπαθήσατε. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς».

Ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης ήταν κι εκείνος παρών στα αποδυτήρια και τόνισε : "Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο δουλέψατε. Σε όλους. Πήραμε μία απόφαση δύσκολη πέρσι το καλοκαίρι, την στηρίξαμε, δεν κάναμε πίσω ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά μας δικαιώνει. Μας δικαιώνει όλους. Θα μπορούσε βεβαίως να είναι και καλύτερο, αλλά αυτό που έγινε το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να σβήσει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά. Και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε ως εδώ, με το καλύτερο ρεκόρ της ομάδας στην κανονική περίοδο τα τελευταία 14 χρόνια. Πρέπει πάνω σε αυτή την προσπάθεια να χτίσουμε και να συνεχίσουμε".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος ανέφερε από την πλευρά των παικτών πως "αν μάθουμε από αυτή την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε. Κι αν όλοι συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας όχι μόνο νίκες θα πάρουμε, αλλά και πρωταθλήματα".


Επίσης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε δηλώσει: "Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ρεθύμνου. Κέρδισαν καθώς είχαν περισσότερες επιλογές από μας. Έδωσαν ρυθμό, πράγμα που τους βόλεψε Αρχικά εμείς βρήκαμε έναν τρόπο να περιορίσουμε τους παίκτες τους αλλά στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας και χάσαμε επίσης την συγκέντρωσή μας. Φέτος κάναμε μία καλή πορεία αλλά ίσως δεν άξιζε να έχουμε τέτοιο φινάλε δίχως να θέλω να αδικήσω ή να υποτιμήσω την ομάδα του Ρεθύμνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση που προσπάθησε πολύ το τελευταίο διάστημα".

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του πρόσθεσε πως "μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε. Μπράβο στα παιδιά του Ρεθύμνου που έφτασαν την ομάδα ως εδώ. Τους αξίζει όπως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αυτός ο κόσμος. Για μας τα πράγματα εξελίχθηκαν τελικά με τον χειρότερο τρόπο. Χάσαμε πολλούς παίκτες ενώ πολλά παιδιά έσφιγγαν τα δόντια για να παίξουν στο τέλος. Μπορεί να μην έχει τώρα σημασία αλλά δεν το αξίζαμε. Περάσαμε πολλά και μόνο εμείς μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Ευχαριστώ παίκτες και προπονητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα