ΠΑΟΚ | "Καθάρισε" με... "ΜΟΡΑΤΕΞ" ο ΠΑΟΚ!

Ακόμη μία είσοδος στους "300 του ΠΑΟΚ", με την εταιρεία προϊόντων καθαρισμού "MOPATEX ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε." να συμμετέχει και φέτος στο χορηγικό πρόγραμμα του "Δικεφάλου".

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων καθαρισμού στην Ελλάδα, η "MOPATEX ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε." συμμετέχει και φέτος στο ειδικό

Χορηγικό Πρόγραμμα "Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.", που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Mopatex Hellas ιδρύθηκε το 2003 ως συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της Αφοί Σαμαράς Ο.Ε. - Εισαγωγική, με τον κολοσσό της Ισπανικής βιομηχανίας καθαριότητας Mopatex S.A. Η άριστη δεκαετής συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών, που ξεκίνησε με το ταξίδι του Γιώργου Σαμαρά στο Ontinyent της Βαλένθια το 1993, μετεξελίχθηκε φυσιολογικά σε ένωση των δυνάμεων των δύο εταιριών με την ίδρυση της σημερινής Mopatex Hellas.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία των Ισπανών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καθαριότητας από την δεκαετία του '40 με πολλές πρωτιές σε πώληση νέων προϊόντων για όλη την Ευρώπη και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.000 τ.μ., σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη συνέπεια και την ευστροφία των Ελλήνων, δημιούργησαν έναν εξαρχής εκρηκτικό συνδυασμό που αντικατοπτρίζεται στην αλματώδη ανάπτυξη της συνεργασίας τους.

Από τα 30 τ.μ. αποθήκης της Αφοί Σαμαρά το 1993, η εταιρία στεγάζεται σήμερα σε νεόδμητες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.700 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης έχοντας τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, γκάμα προϊόντων που καλύπτει το σύνολο των αναγκών του επαγγελματία στο χώρο της καθαριότητας, διαρκή είσοδο νέων και πρωτοποριακών προϊόντων και πελατολόγιο που ξεπερνά τους εξακόσιους επαγγελματίες, χονδρέμπορους και διανομείς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτά που δεν άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου είναι η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών και η προσήλωση σε τέσσερις άξονες που για την Εταιρία μας αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας: ΠΟΙΟΤΗΤΑ — ΣΥΝΕΠΕΙΑ — ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ — ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Mopatex Hellas, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Ο.Τ.32, Οδός ΔΑ12α, Γ' Ζώνη, ΤΚ 570 22, Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 1327, e-mails: Γραμματεία: [email protected], Λογιστήριο: [email protected], Πωλήσεις: [email protected]. Τηλέφωνα 2310-685833 & 2310-685995, Fax: 2310-685995 ".

Keywords
Τυχαία Θέματα