ΠΑΟΚ | Καλλές: "Η θέληση και η ψυχή θα κρίνουν το ντέρμπι"

Η Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει να κινείται γύρω από τους ρυθμούς του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ. Ο σέντερ του "Δικεφάλου", Νίκος Καλλές μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ψυχή που θα δείξουν οι παίκτες θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα "metrosport" για το ντέρμπι και υπογράμμισε ότι οι θέσεις που έχουν

τόσο η ομάδα του, όσο και ο Αρης στην βαθμολογία δεν είναι ενδεικτικές της ιστορίας τους.

"Η φιλοσοφία σε αυτά τα παιχνίδια δεν αλλάζει. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ, το μυαλό σου είναι μόνο στη νίκη. Οι θέσεις των δύο ομάδων δεν είναι οι πρέπουσες, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε φέτος κάτι περισσότερο. Ακόμα υπάρχουν και οι ελπίδες για την 6η θέση...", σχολίασε ο Νίκος Καλλές που θυμήθηκε και το τελευταίο ματς στο Αλεξάνδρειο στην περσινή χρονιά:

"Ήταν το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές και αυτό είναι ένα εφόδιο για να παλέψουμε πάλι για τη νίκη. Βέβαια θα είναι δύσκολα, η πίεση της εξέδρας θα είναι έντονη, αλλά εμείς που το ξαναζήσαμε, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε μαζί με τους πιο έμπειρους συμπαίκτες, όσους δεν γνωρίζουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ην δουλειά μας και όχι στο τι γίνεται γύρω μας".

Ο ΠΑΟΚ αν ηττηθεί, χάνει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της έκτης θέσης. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του παίζει με την πλάτη στον τοίχο:

"Και πέρσι με την πλάτη στο τοίχο πήγαμε στο Παλέ. Ήταν τελικός και μάλιστα πιο ουσιαστικός, παιζόταν η θέση στην Ευρωλίγκα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Το καλύτερο ρόστερ δεν παίζει πάντα ρόλο, η ψυχή είναι αυτή που κρίνει πολλά και η θέληση. Αν δεν θέλουμε να τελειώσει η χρονιά την Τετάρτη, πρέπει να κερδίσουμε, είναι και στο δικό μας χέρι. Μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι άσχημο που φτάσαμε να εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα της Καβάλας, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς την Τετάρτη", εξηγεί ο σέντερ του ΠΑΟΚ που καταλήγει λέγοντας ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναικό και Κολοσσό ο ΠΑΟΚ έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα