ΠΑΟΚ | Η εκδήλωση του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, στην οποία έδωσαν το "παρών" μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Καρακούσης, ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ. Λόρτος,ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ. Γιάννης Τσουμής, ο ταμίας της ΕΚΑΣΘ κ. Άρης Γραμμενίδης, ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης.

Ο

τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ. Σάββας Λόρτος ενώ από πλευράς τμημάτων του ΠΑΟΚ JUNIOR BASKETBALL PROGRAM τα έτυχαν οι: Κίζος Θόδωρος, Αβραάμ Κωνσταντίνος, Αθανασιάδης Γιώργος, Κουραντίδης Κώστας, Νομικός Ιάσων, Πασσαρής Ηλίας, Καραμανώλης Δημήτρης, Αντιπαρμάκης Χριστοκωνσταντίνος, Ψυχίδης Θόδωρος και Μαλλίδου Κωνσταντίνα.

Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στο σχολείο οι: Κουτσιαμπάσης Δημήτρης, Νικολαΐδης Παναγιώτης, Γκολέμας Γιάννης, Βάλλιος Βασίλειος Ιωάννης, Πασσαρής Κωνσταντίνος, Κοκοβίνης Παναγιώτης, Αμανατίδης Φώτης, Λαζαρίδης Κωνσταντίνος, Τεζαψίδης Πέτρος, Τζαβέλλας Βασίλειος,Τσακίρης Δημήτρης, Κούρογλου Αλέξανδρος, Κολοκοτρώνης Βασίλειος, Κάτσιος Κωνσταντίνος Φοίβος, Κάτσιος Νικόλαος Ιάσωνας, Κολλάρος Μάριος, Μπουράκης Δημήτριος, Σαμαράς Παντελεήμων, Μυτάκος Κωνσταντίνος, Γαϊτάνης Απόστολος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Τσακιρίδης Ευάγγελος, Σανδραμάνης Χρυσόστομος, Οικονομίδης Παναγιώτης και Καραγιώργος Παναγιώτης.

Βραβεύτηκαν επίσης για την συμμετοχή τους στις Εθνικές ομάδες και πέντε αθλητές που προέρχονται από τμήματα υποδομής και είναι ήδη μέλη και της ανδρικής ομάδας, οι: Αμπαράς Θωμάς (από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ κ. Λόρτο), Λιάπης Μιχάλης (από τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Γιάννη Τσουμή), Κώττας Θωμάς (από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Σούλη Mαρκόπουλο), Κόνιαρης Αντώνης (από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς) και Βαρυτιμιάδης Αλέξανδρος (από τον Θόδωρο Πολυμένη).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δύο αγόρια και δύο κορίτσια των Ακαδημιών απήγγειλαν ποίημα εμπνευσμένο από τον γονέα αθλητή της ομάδας, αλλά και ποιητή τον κ. Αναγνωστούδη Ντίνο, το οποίο πραγματικά ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

"Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του χορηγούς και υποστηρικτές της ΚΑΕ αλλά και των Ακαδημιών:

1.Prime Insurance

2.Cyta

3.Lavazza

4.IEK ΞΥΝΗ

5.Αρτοζαχαροπλαστείο «Αρτοκράτορας» στους Ταγαράδες και τον κ. Αναστασιάδη.

6.Το Μπουκέτο Μπαλόνια Καλαμαριάς και τον κ. Αλευρούδη.

7.Τα SUPER MARKET «ARISTA», αλλά και όλους τους φίλους που πρόσφεραν δώρα για την εκδήλωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα