ΠΑΟΚ | Χαριτόπουλος: "Σύντομα ο ΠΑΟΚ θα διεκδικεί τίτλους"

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έδωσε το παρών στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος επισκέφθηκε το PAOK Summer Camp την Πέμπτη και στη διάρκεια της ομιλίας του προς τα παιδιά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του από την Αλεξάνδρεια

Ημαθείας, σε όλη του την πορεία ως αθλητής, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που τώρα κάνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση μικρού αθλητή, για το πότε μπορεί και πάλι ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους, τόνισε: "Σύντομα, μέσα στα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα το πετύχει κι αυτό, γιατί γίνεται σοβαρή δουλειά".

Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με αναφορά στην δουλειά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι είναι σημαντικό που με την πρώτη ομάδα προπονούνται αρκετά νέα παιδιά.

Μετά την ομιλία ήρθε η ώρα της δράσης, με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο να συμμετέχει για περισσότερο από μία ώρα σε διαγωνιστικά παιχνίδια ένας εναντίον ενός, 3on3 και 5Χ5 με τα παιδιά του καμπ, αλλά και την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Τζακόπουλου που επισκέφθηκε και αυτός το PAOK Summer Camp.

Η Πέμπτη ήταν μία γεμάτη μέρα για όλα τα παιδιά, καθώς ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Δημήτρη Χαριτόπουλου και είχε ξεκινήσει με την επίσκεψη στην παραλία της Κρυοπηγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα