ΠΑΟΚ | Ατελείωτη διασκέδαση με μπάσκετ

H 1η περίοδος του ΠAOK Summer Basketball Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής στην κατασκήνωση Yuppi Camp, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή. Ατε

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Τελείωσε η 1η περίοδος του PAOK Summer Basketball Camp που πραγματοποιείτε στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Στο Camp

συμμετείχαν αθλητές από το PAOK Junior Program αλλά και αθλητές από πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και από ομάδες περιοχών από όλη την Ελλάδα.

Συνολικά το πρόγραμμα το παρακολούθησαν την 1η εβδομάδα περίπου 65 παιδιά, ενώ στο τουρνουά 3ΟΝ3 που διοργανώθηκε συμμετείχαν πάνω από 170 αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 ετών με 45 ομάδες.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του Τουρνουά και αγώνας ALL STAR στον οποίο συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια των προπονήσεων της 1ης περιόδου.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά είδη από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Program.Τις απονομές στους αθλητές και τις αθλήτριες έκαναν ο Υπεύθυνος Οργάνωσης του PAOK Junior Basketball Program Πολυμένης Θόδωρος,ο Αρχηγός της κατασκήνωσης Yuppi και γνωστός προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος και εκ μέρους της Διεύθυνσης της Yuppi Camp κ. Αχιλλέας Τιμπλαλέξης.

Τέλος την Δευτέρα ξεκινά η 2η περίοδος που πλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις, πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων και διαγωνιστικά παιχνίδια. Σε αυτό θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και παιδιά από την κατασκήνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα