ΠΑΟΚ | O "Δικέφαλος" και τα All Star Game

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα All Star Game και με αφορμή την 20ή γιορτή του μπάσκετ που διεξάγεται στην Πάτρα (9-10/3) η επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου" δημοσίευσε ένα αφιέρωμα με τους "ασπρόμαυρους" νικητές των διαγωνισμών του θεσμού.


Το αφιέρωμα του paokbc.gr:

"Με αφορμή το 20ό All Star Game του ελληνικού μπάσκετ, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Πάτρα,

το www.paokbc.gr κάνει μία μικρή αναδρομή στους παίκτες του ΠΑΟΚ που κέρδισαν τίτλους σε All Star Game στη διάρκεια της ιστορίας του θεσμού…

Δύο τίτλους και μάλιστα του πολυτιμότερου παίκτη έχει κατακτήσει ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Ο Πέτζα αναδείχθηκε MVP σε δύο συνεχόμενα All Star Game, αρχικά τη σεζόν 1996-97 στη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρειο) και την αμέσως επόμενη χρονιά (1997-98), στο All Star Game, που είχε διεξαχθεί στην Πάτρα.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1995-96, ο Lawrence Funderburke είχε επικρατήσει στο διαγωνισμό καρφωμάτων, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά All Star Game, που είχε πραγματοποιηθεί εκείνη τη χρονιά στο ΟΑΚΑ.

Στο All Star Game που έγινε τη σεζόν 2004-05 στο Βόλο, ο Aμερικανός φόργουορντ Kasib Powell ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ δύο ακόμη τίτλους είχαν παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στο All Star Game των νέων. Ο Κώστας Βασιλειάδης τη σεζόν 2004-05 στο Βόλο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι των νέων, όπως και ο Δημήτρης Βεργίνης τη σεζόν 2006-07 στη Λαμία".

Keywords
Τυχαία Θέματα