ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε"

Το ταξίδι του Πανιωνίου στο Eurocup τελειώνει την Τετάρτη (12/12) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη επί Ζιέλονα Γκόρα, ώστε να πιστοποιήσει την αξία της.

"Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Eurocup. Ηταν μία σπουδαία εμπειρία για όλη την ομάδα η συμμετοχή μας και ειδικά για τους νεαρούς παίκτες

που αποκόμισαν εμπειρίες από μία σπουδαία διοργάνωση. Απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, όπως έχουμε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες που είμαστε μαζί ως ομάδα. Παρότι το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, θέλουμε να τελειώσουμε με καλό τρόπο την περιπέτειά μας και να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά καλή ομάδα", ανέφερε ο προπονητής των «Ιστορικού».

Ο Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς δήλωσε από την πλευρά του πως "πάμε στην Πολωνία για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ξέρουμε πως δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος: να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε ενωμένοι. Η Ζιέλονα Γκόρα μάς κέρδισε στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ρεβάνς. Είναι μια καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα