ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Να εφαρμόσουμε κατά γράμμα το πλάνο μας"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο της ενώ παράλληλα τόνισε πως το άγχος το έχει πάντα η γηπεδούχος ομάδα.

"Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Την πίεση, όμως, σε τέτοιους αγώνες την έχει ο γηπεδούχος. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40’, να «διαβάσουμε» το παιχνίδι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση", ήταν τα λόγια του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Ο Ερικ ΜακΚόλουμ τόνισε από την πλευρά του: "Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι δυνατή ομάδα,

ότι παίζει φίσικαλ γκέιμ και ότι μάχεται σε κάθε αγώνα του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε αποτελεσματικά και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για μας, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στην Τουρκία.Πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά μετά την ήττα από την Μπεσίκτας, δηλαδή στην άμυνα και στα ριμπάουντ, από τα οποία όλα αρχίζουν όπως μας έχουν διδάξει οι προπονητές μας. Εάν είμαστε καλοί σε αυτούς τους τομείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα