ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Δεν είχαμε συγκέντρωση"

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να σταματήσει το αήττητο του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως η ομάδα του δεν έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έχουμε πολλές δυσκολίες, διάφορες καταστάσεις που θα αντιμετωπίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν

ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός από την αρχή, μας έβγαλε από το παιχνίδι μας. Κυρίαρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 46 πόντους. Αντιδράσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, αλλά ο Ολυμπιακός έλεγχε πάντα το ματς. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε στοιχεία από αυτό το ματς και να τα χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα ματς. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς.

Όσο για το εάν υπήρχε πίεση: "Το ματς ξεκινά εκεί. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Οι παίκτες ήθελαν να δείξουν καλό πρόσωπο, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, απελευθερωμένοι από το σκορ, αλλάξαμε κάποια πράγματα και πήγαμε καλύτερα".

Ο Γιώργος Μπόγρης είπε με την σειρά του: "Ηταν δύσκολο ματς. Το ξέραμε και είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά ήμασταν άτυχοι επειδή είχε χάσει ο Ολυμπιακός από τη Μπαρτσελόνα και ήθελε να αποδείξει πράγματα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και ελπίζω την επόμενη φορά που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό να είμαστε καλύτεροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα