ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: «Ανταγωνιστική ομάδα τα Τρίκαλα»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα (25/1, 16:00) μίλησαν ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο γκαρντ της ομάδας, Αλέξης Κυρίτσης.

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Παίζουμε στα Τρίκαλα απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που έχει πετύχει πέντε σερί νίκες στην έδρα της», εξήγησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και επισήμανε ότι: «Πρέπει να

είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, να εξουδετερώσουμε τα ατού των Τρικάλων και να φέρουμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας. Χρειάζεται μεγάλη πνευματική προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Από την μεριά των παικτών, ο Αλέξης Κυρίτσης σχολίασε πως: «Έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο ματς, που ακολουθεί το ταξίδι μας στην Σερβία. Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη Τετάρτη (22/1) δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του ματς. Απέναντι στην πολύ καλή - ιδιαίτερα στην έδρα της - ομάδα των Τρικάλων θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, να μείνουμε στο πλάνο μας μέχρι το τέλος και να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα