ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σαρικόπουλος: "Θα παλέψουμε για την τρίτη θέση"

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο και δήλωσε πως ο Πανιώνιος θα παλέψει για την τρίτη θέση.

"Δεν νιώθω πως εγώ αντικατέστησα τον Στίβεσον. Το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι ήταν ομάδική δουλειά. Στεναχωρηθήκαμε πολύ για τον Αλεξ, σοκαριστήκαμε θα έλεγα. Στα αποδυτήρια πήγαμε πολύ πεισμωμένοι και είπαμε πως θα παίξουμε και γι'αυτόν",

είπε αρχικά για τον τραυματισμό του Στίβεσον.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κυρίως αμυντικά. Ήμασταν νωθροί επιθετικά και δεν είχαμε ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό από τη άμυνα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Κυρίως όμως γιατί παίξαμε ομαδικά.

Το Ρέθυμνο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε και μέσα στη χρονιά και αξίζει συγχαρητήρια. Ημασταν πολύ καλά διαβασμένοι σε αυτή τη σειρά και δείξαμε και κατά τη διάρκεια της χρονιάς πως μπορούμε να κερδίσουμε πολύ καλές ομάδες".

Όσο για τον στόχο του Πανιωνίου στα ημιτελικά, είπε:

"Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτυχία ή επιτυχία. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα κοιτάξουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια που έχουμε στη συνέχεια και θα παλέψουμε για την τρίτη θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα