ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παπαχατζής: «Από τα πλέον καθοριστικά...»

Ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο τουρνουά (28-29/9) του ΚΑΟΔ και ο Θανάσης Παπαχατζής επισήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει αυτό για την ομάδα του.

«Στην προετοιμασία βάζουμε τις βάσεις για την μεγάλη αγωνιστική χρονιά, που μας περιμένει».«Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Με την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής του Eurocup

θα δώσουμε περισσότερους αγώνες στην πρώτη φάση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, δέκα αντί έξι, ανεξάρτητα εάν προχωρήσουμε στην διοργάνωση», δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το τουρνουά της Δράμας και το τουρνουά του Ρεθύμνου, που ακολουθεί, είναι τα πλέον καθοριστικά για να μας δείξουν που βρισκόμαστε εν όψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων.Οι υπόλοιπες ομάδες, που παίρνουν μέρος στο τουρνουά του ΚΑΟΔ είναι ισχυρές. Ο ΚΑΟΔ μετέχει στο άκρως ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα και οι ΠΑΟΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας παίρνουν μέρος, όπως και εμείς, στο Eurocup, συνεπώς είναι δυνατοί αντίπαλοι».

Ο Μάριος Μπατής -προέρχεται από τραυματισμό στο γόνατο - συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (26/9), ενώ η κατάσταση του Μαρκ Κάρτερ (κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής) θα επανεκτιμηθεί. Ο Κάρτερ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή του Πανιωνίου στην Δράμα αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον προφυλάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα