ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυρίτσης: "Να βοηθήσω να πρωταγωνιστήσουμε"

Ο Αλέξης Κυρίτσης εμφανίστηκε ευχαριστημένος με δηλώσεις του για το ότι ανήκει σε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο ενώ είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου οι "κυανέρυθροι" να είναι πρωταγωνιστές και τη φετινή χρονιά.

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με στόχους, σταθερότητα και κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος, που έγινα μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου και γιατί ήρθα σε μια ομάδα με στόχους, σταθερότητα και κόσμο", επισήμανε ο 31χρόνος γκαρντ του "Ιστορικού". "Ο Πανιώνιος

θέλει την φετινή σεζόν να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και με την παρουσία μου θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του.

Η προσαρμογή μου δεν ήταν εύκολη", σχολίασε ο Κυρίτσης, που αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΝΚ με μια προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του. "Προσπαθώ να προσαρμοστώ και όσο περνάει ο χρόνος θα μαθαίνω καλύτερα τους συμπαίκτες, τους προπονητές και την φιλοσοφία της ομάδας. Η εμπειρία μου θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα".

Είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας, σε μια πολύ δυνατή έδρα", παρατήρησε ο 31χρόνος γκαρντ του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (6/11, 8 μ.μ.) με αντίπαλο την Μπεσίκτας για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup. "Είναι κίνητρο για όλους μας ότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ευρωλίγκα και διαθέτει μεγάλο μπάτζετ", εξήγησε ο Κυρίτσης και τόνισε ότι: "Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και μέσα από το πλάνο του προπονητή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα