ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Δεν τρέφουμε αυταπάτες για Παναθηναϊκό"

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πως το μυαλό του Πανελευσινιακού βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και όχι στο παιχνίδι της Δευτέρας (21/10) με τον Παναθηναϊκό.

"Εχουμε αρχίσει την προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα για το επόμενο παιχνίδι κι όχι γι' αυτό που έρχεται. Η προσοχή μας είναι όλη στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, δεν τρέφουμε αυταπάτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν μας ενδιαφέρει ως αποτέλεσμα ή ως εμφάνιση.

Φυσικά θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα στη δύσκολη καθημερινότητα, γιατί τα παιδιά για 15 ημέρες θα πρέπει να έχουν προσήλωση και συγκέντρωση στην προπόνηση σε σχέση με αυτά που πρέπει να κάνουμε με τον Ηλυσιακό".

Ο Δημοσθένης Αβραμίδης, με τη σειρά του, σχολίασε εν όψει 2ης αγωνιστικής της Α1: "Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναικό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν μία προπόνηση, για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Όταν παίζεις με μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι. Ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όσο το δυνατόν μπορούμε κι είναι στις δυνατότητες μας κι από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ηλυσιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα