ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Επειγόντως... ευχέλαιο και ευχαριστίες

Τα προβλήματα τραυματισμών δε λένε να αφήσουν ήσυχο τον Πανελευσινιακό, με τους "Σταχυοφόρους" να ελπίζουν σε ένα πιο... υγιές 2014. Παράλληλα, οι διοικούντες την ομάδα ευχαρίστησαν το ιατρικό τιμ για την προσφορά του.

Δε λένε να κοπάσουν τα προβλήματα τραυματισμών στην Ελευσίνα. Αρχικά, οι Μαγκουνής και Δημάκος ταλαιπωρούνταν για αρκετό καιρό με τραυματισμούς, με τον τελευταίο πάντως

να επιστρέφει στη δράση στο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα.

Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Αντώνης Μάντζαρης έχοντας υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, ενώ τα δύο τελευταία προβλήματα ήταν οι Θωμάς Νίκου και Μο Φαγιέ, οι οποίοι απέκτησα... "κληρονομιά" από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα τραυματισμούς.

Στην Ελευσίνα εύχονται με την είσοδο του 2014 θα σταματήσουν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς και η ομάδα θα αγωνίζεται πλήρης. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας της Ελευσίνας αναγνωρίζει το έργο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, το οποίο και ευχαρίστησε μέσω ευχαριστήριου μηνύματος στην επίσημη ιστοσελίδα των "σταχυοφόρων".

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός θέλει να ευχαριστήσει το φαρμακείο του κ. Καρατζά καθώς και το γυμναστήριο του Φάνη Τζήμα για την πολύτιμη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα όποτε εκείνη την χρειάζεται. Τέτοιες κινήσειςδείχνουν πως ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ολόκληρη πόλη», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα στο Panelefsiniakosbc.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα