ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Φούφη, δεν θα φύγεις από εδώ" (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια και απείλησε τον Γιάννη Φούφη, σύμφωνα με όσα έγραψαν οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα.

Δύο έγγραφες επιπλήξεις είχε ο Παναθηναικός για κροτίδες και καπνογόνα ενώ γράφτηκε επίσης ότι ο πρόεδρος του Παναθηναικού Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπούκαρε στα αποδυτήρια με τρεις οπαδούς

και απείλησε τον διαιτητή κ. Φούφη λέγοντάς του "Πούσ.. γαμημ... πουτ... γιε θα σε γαμ..., δεν θα φύγεις από εδώ."

Στο Φύλλο Αγώνα, το οποίο υπογράφεται από τους τρεις διαιτητές και τον κομισάριο της αναμέτρησης μεταξύ άλλων έχει σημειωθεί: «4 καπνογόνα. Στο 0'.52 της Δ΄περιόδου έγινε 1η διακοπή και παρατήρηση στην Α' ομάδα για χρήση σειρήνας από την ηχητική εγκατάσταση του γηπέδου. Στο 3΄.17'' της Δ' περιόδου έγινε διακοπή για παρατήρηση στην Α' ομάδα για τον ίδιο λόγο. Κατά την διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της Α' ομάδα πέταξαν στον πάγκο της Β' ομάδας πλαστικά ποτήρια με νερό και κόκα κόλα.

Κατά την αναχώρησή μας από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια στη διάρκεια του ημιχρόνου και ενώ είχαμε μπει στα αποδυτήρια βρεθήκαμε στο διάδρομο έξω από αυτά ο πρόεδρος της Α΄ομάδας Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μαζί με τρεις οπαδούς της Α΄ ομάδας βρίζοντας τον Γ΄ διαιτητή της συνάντησης κ. Φούφη Ι. με τις εξής φράσεις «Φούφη γ...», πουτ... γιε», «θα σε γ... δεν θα φύγεις από εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα