ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σπάχια: "Σούπερ δίδυμο με Διαμαντίδη ο Ούκιτς"

Τα εύσημα απένειμε στον Παναθηναϊκό ο Νέβεν Σπάχια για τη μεταγραφή του Ούκιτς, με τον Κροάτη τεχνικό να δηλώνει πως οι πράσινοι έκαναν ιδανική επιλογή, ενώ τονίζει ότι ο 28χρονος γκαρντ θα έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Το έμαθα και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για τον παίκτη. Έκανε εξαιρετική κίνηση, παίρνοντας τον Ούκιτς. Ο Ρόκο είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και παίζει κυρίως στη θέση του κόμπο-γκαρντ. Πιστεύω ότι μαζί με τον Διαμαντίδη

θα κάνουν μεγάλα πράγματα. Θα είναι σούπερ δίδυμο", είπε στην εφημερίδα "SportDay" ο προπονητής του Ούκιτς τα δύο τελευταία χρόνια στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στην οποία μαζί πανηγύρισαν το νταμπλ το 2011.

"Παίζει καλή άμυνα, οργανώνει αρκετά καλά και μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός εξαιρετικά. Την περσινή σεζόν η αλήθεια είναι ότι ήμασταν άτυχοι, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα, αλλά η παρουσία του ήταν αρκετά καλή. Πιστεύω ότι ταιριάζει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 28χρονου άσου, ενώ για τον… άνθρωπο Ούκιτς είπε: «Το μπάσκετ είναι όλη του η ζωή. Από μικρό παιδί μόνο αυτό έχει στο μυαλό του. Του αρέσει συνέχεια να προπονείται ακόμα και όταν η ομάδα δεν έχει προπόνηση. Ξέρει πολλά για το άθλημα που τον έκανε γνωστό. Κάθε μέρα θέλει να βελτιώνεται για να βοηθάει την εκάστοτε ομάδα του. Με λίγα λόγια ήταν ιδανική επιλογή για τον Παναθηναϊκό", κατέληξε ο Σπάχια.

Keywords
Τυχαία Θέματα