ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σκορδίλης: «Τώρα χτίζεται η ομάδα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτεες του «χτίζουν» τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν και ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του στο Καρπενήσι.

Ο 26χρονος σέντερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού επισήμανε πως οι πρώτες ημέρες«είναι σίγουρα από τις πιο δύσκολες της χρονιάς, αλλά παράλληλα γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό το κομμάτι είναι από τα βασικότερα. Είναι το διάστημα που χτίζεται η ομάδα. Μπαίνουν τα συστήματα, γνωριζόμαστε με τα

καινούρια πρόσωπα και είναι σημαντικό να γίνει σωστή δουλειά».

Επίσης, ο Γάιος Σκορδίλης τόνισε: «Εννοείται ότι υπάρχει κούραση. Είναι το λογικό. Υπάρχει κούραση στο μυαλό, γιατί μπαίνουν όλα τα συστήματα, αλλά και στο σώμα, αλλά με τον καιρό ξεπερνιέται και στα δύο επίπεδα».

Τέλος, ο... δευτεροετής πλέον στον Παναθηναϊκό, Γάιος Σκορδίλης είπως πως «νιώθω καλύτερα. Ξέρω τα πρόσωπα, τις καταστάσεις και αγωνιστικά γνωρίζω τι θέλει ο προπονητής. Είναι πιο εύκολα λοιπόν για μένα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ στην προετοιμασία, αλλά και τα παιδιά που είναι καινούρια στην ομάδα».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) και το πρωί της Κυριακής (1/9) είχαν ρεπό κι επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (1/9). Η Δευτέρα θα είναι η τελευταία ημέρα που οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα βρίσκονται στο Καρπενήσι, καθώς την Τρίτη (3/9) η αποστολή τους θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα