ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σκορδίλης: "Ακόμα και στην προπόνηση το 100%"

Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε στην "Πράσινη" για την παραμονή του στον Παναθηναικό ενώ αναφέρθηκε και στο πως βίωσε το περσινό καλοκαίρι όταν ο Παναθηναικός άλλαξε σχεδόν όλο του το ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Σκορδίλη:

Για την παραμονή του στο Τριφύλλι: "Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο και είμαι πολύ

χαρούμενος που αυτή συνδυάστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ. Σίγουρα μου έκανε καλό που βρισκόμουν δίπλα σε αυτούς τους παίκτες και κατάφερα να βελτιωθώ. Ακόμα και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνεις το 100% και το γεγονός αυτό μόνο θετικές συνέπειες μπορεί να έχει"

Για το πώς βίωσε το περσινό καλοκαίρι όταν ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης χρειάστηκε ν’ αλλάξει σχεδόν όλους τους παίκτες του: "Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις γιατί όταν έπαιζα στον Άρη, επί έξι χρόνια κάθε καλοκαίρι άλλαζαν οι περισσότεροι παίκτες κάτι που σίγουρα δεν βοηθάει στην χημεία της ομάδας. Νομίζω ότι πιο δύσκολο ήταν για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή οι οποίοι είναι συνηθίσει τον Παναθηναϊκό ν’ αγωνίζεται για πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό. Από κει και πέρα όλοι δουλέψαμε σκληρά στη διάρκεια της σεζόν και είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να τελειώσουμε με δύο τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα